Vyhľadať
Close this search box.
ipc gs2 62ext 0

Fispo Clean

Naša spoločnosť Fispo Clean Slovakia s.r.o.  so sídlom v Trenčíne, bola založená koncom roku 1997. Od vzniku sa úzko špecializujeme na dovoz, predaj a servis profesionálnej čistiacej techniky a technológií súvisiacich s čistením od tých najvýznamnejších svetových výrobcov.

Realizovali sme niekoľko stoviek domácich a niekoľko desiatok priemyselných inštalácií centrálnych vysávačov s množstvom spokojných klientov. V súčasnosti sme jednou z najvýznamnejších spoločností pôsobiacich na slovenskom trhu s čistiacou technikou a centrálnymi vysávačmi.

PARTNERI

Zastupujeme kvalitných výrobcov

Vďaka prepracovanej predajnej stratégií, rýchlemu a kvalitnému servisu, rýchlym dodávkam náhradných dielov a ústretovým prístupom k požiadavkám našich klientov sa nám podarilo výrobky uvedených značiek, úspešne etablovať na slovenskom trhu.

Naše začiatky sú úzko spojené s distribúciou výrobkov spoločností IPC Soteco (výrobca profesionálnych vysávačov a tepovačov) a  Ing. O. Fiorentini (výroba umývacích, zametacích a jednokotúčových strojov).

Prirodzeným vývojom sme postupne náš sortiment rozširovali o nové produkty a dodávateľov, ktorých sme vyberali na základe kvalitných referencií, aby sme dokázali vyhovieť požiadavkám aj tých najnáročnejších klientov.

Prečítajte si viac o našich značkách.

Naše prednosti

komplexne riešenie

Dodávame komplexné riešenia

Dodávku vašej čistiacej techniky zabezpečíme od návrhu vhodnej technológie čistenia, cez realizáciu dodávky, až po následný servis a údržbu používanej čistiacej techniky a centrálnych vysávačov.
trendy inovácie

Sledujeme trendy a inovácie

Pravidelne sa zúčastňujeme odborných prezentácií, seminárov a školení priamo u jednotlivých výrobcov čistiacej techniky a centrálnych vysávačov. Navštevujeme odborné výstavy v zahraničí, aby sme preniesli aktuálne trendy do našich postupov.
popredný výrobca

Sploupracujeme s poprednými výrobcami

Nami zastupované značky čistiacej techniky spĺňajú najnáročnejšie technologické a kvalitatívne kritériá. Svojich dodávateľov si vyberáme na základe ich vysokej kvality a našich dlhoročných skúseností.
ľudský potenciál

Stabilný ľudský potenciál – naše KNOW HOW

Vážime si skúsenosti a odbornosť našich ľudí, vďaka čomu máme veľmi nízku fluktuáciu zamestnancov. Viac ako 70% zamestnancov tvoria zamestnanci s viac ako 10 ročnými skúsenosťami v našej spoločnosti.
ikona 22 rokov

22 rokov na trhu

Počas 22 rokov existencie našej spoločnosti sme sa stali jedným z najvýznamnejších slovenských dodávateľov pôsobiacich na trhu s čistiacou technikou a centrálnymi vysávačmi.
rýchle vybavenie

Rýchle vybavenie dodávky

Disponujeme najmodernejším a precízne prepracovaným skladovacím systémom, umožňujúcim nám dodávky tovaru v priebehu 24-48 hodín od jeho objednania (počas pracovných dní).
servis

Kvalitný a rýchly servis

U nás si nekupujete len stroj, s ktorým si nebudete vedieť rady v prípade, keď sa niečo pokazí. Naše servisné stredisko je vám plne k dispozícií v rámci celého Slovenska. Náš tým pravidelne školených a skúsených špecialistov sa postará o všetko od A po Z.
špecialisti

Sme ochotní a ústretoví špecialisti

Naši pracovníci sú vždy otvorení vašim prianiam a požiadavkám. Sú vždy na vašej strane a zaujímajú sa o vaše starosti. Môžete očakávať špecializovaný prístup k riešeniu vašich problémov a požiadaviek.
logo fispo clean
logo fispo clean